4024 Debrecen,
Batthyány u. 12/C . fsz. 1.

www.drhajduugyvediiroda.hu

Dr. Hajdu Ügyvédi Iroda

Ügyfélfogadás és postacím:
H-4024 Debrecen
Batthyány u. 12/c.fsz.1.

Mobil: +36(30)652-1250
           +36(70)457-9255
E-mail:
GoogleMap

Vevőminősítés

A későn, vagy egyáltalán nem fizető ügyfelek nagyon sok esetben veszélyeztethetik egy cég likviditását. Ezen ügyfelekkel való egyeztetés a cégvezetéstől sok értékes időt vehet el, ráadásul nagy tapasztalatot és szakértelmet igényel.

A Dr. Hajdu Ügyvédi Iroda segít abban, hogy már induláskor, illetve újonnan belépő partnerek esetén se okozzon likviditási problémákat a kintlévőségi állomány növekedése. Vevőminősítéssel segítjük ügyfeleink hatékony működését.

Nagyon fontos egy szerződéskötés előtt a cég beazonosítása: Tudja-e az ügyfél, hogy pontosan kivel köt üzletet? Mi a teendő akkor, ha a partner által megadott telefonszám, cégjegyzékszám, adószám nem valós céget takar?

Tulajdonképpen ez a komplex tevékenység olyan megelőző szolgáltatás, amely akár már a szerződéskötés előtt tájékoztatást ad a megbízónak leendő üzleti partnere pénzügyi helyzetéről, várható fizetési hajlandóságáról. A hatékony kintlévőség kezelés megakadályozza a követelések keletkezését, felhalmozódását, esetleges növekedését. Jelentősebb szerződéskötés előtt kérésére irodánk ellenőrzi a leendő üzleti partnerét, elemezzük az esetleges üzleti kockázatokat, valamint felmérjük annak mértékét. Vállaljuk üzleti partnerek feltérképezését fizetőképesség, megbízhatóság, vagy más egyéb szempontok szerint.

paragrafus-bottom.png